• Alles over selfservice en betaalautomaten.
Home / Leveranciers /

Hanot Vending NV

 

Hanot Vending NV : Automaten met hypermoderne mindset

Hanot Vending richt volledig haar pijlen op de verkoop van automaten en betaalsystemen. Zo evolueerde het bedrijf van uitbater naar verdeler én van vader op zoon, want sinds enkele jaren zetten ook broers Jeroen en Jonas de schouders onder Hanot Vending. Hun motto? Deliver your promises. Door maximaal in te zetten op eerlijk advies en persoonlijk contact, is Hanot Vending de betrouwbare servicepartner voor tal van zelfstandigen en ondernemingen.

“Omdat we ook zelf automaten uitbaten, kennen we de machines en de noden van de uitbaters door en door. Handige on-field ervaring die we met plezier inzetten voor onze klanten!”

Van de kust tot de Ardennen: allround service dwars door België

Stilstaan is achteruitgaan. Na een succesvolle start in het Antwerpse, opende Hanot Vending een tweede vestiging in Oudenaarde. Daarvoor sloeg de familie Hanot de handen in elkaar met Yves D’heedene en Christophe Manderick, getalenteerde concept advisors met een hart voor inventieve totaalconcepten. Een geslaagde én complementaire match, want zo richt Hanot Vending voortaan haar pijlen ook op de automatenmarkt in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Wallonië. Sterke sales en service volgens het Hanot Vending DNA!

“Vlotte verkoop, nauwkeurige configuratie of stipte service: voor Yves en Christophe staat de totaalbeleving van de klant centraal. De ambitie? Een veelzijdig, jong team uitbouwen dat weet van aanpakken en de producten door en door kent.”

Automaten met hypermoderne mindset

Kruidenier, cateraar of bloemist: Hanot Vending staat met de beide benen stevig in de B2B sector. Met hun hands-on mentaliteit en scherp technisch inzicht brengt het gedreven team elk uitdagend project tot een verbluffend einde. Een automaat met de nieuwste software, aantrekkelijk touchscreen of slimme tools? Hanot Vending legt de nadruk op innovatie en wil het altijd beter, sneller en sterker doen.

“Distributordagen, opleidingen, beurzen in Europa en daar buiten, … Als we onze expertise kunnen aanscherpen, zitten we op de eerste rij.”

Slimme automaten kopen, huren of leasen mét een topservice?

Roze verkoopautomaat brengt online merk dichter bij klant.

Lees meer

Contactloos betalen: handig en veilig, ook in jouw winkel

Lees meer

De technologie in je verkoopautomaat: slimmer dan je denkt

Lees meer

Verkoopautomaten: ook handig voor korte ketens

Lees meer

Onze diensten

  • Levering van standaardverkoopautomaten en/of -kiosks
  • Productie/contructie van verkoopautomaten en/of kiosks op maat
  • Systeemintegratie (integratie van de betaalterminal in de automaten/kiosks)
  • Hardware
  • Onderhoud
  • Verhuur
  • Verkoop
  • Weerbestendige behuizing en bescherming
     

Gebruiksgemak, veiligheid en innovatie. 
Drie straffe pijlers waar Hanot Vending het accent op legt, zeker wanneer het gaat over het betaalsysteem van uw automaat!

Vergeet inbraken of tijdrovende geldlegingen: wij voorzien uw automaat van een cashless betaalsysteem. En dat is handig, want terwijl u investeert in een betrouwbaar betaalsysteem, vergroot u uw bereik en betalen uw klanten in een handomdraai. Win-win!

Neem contact op met deze leverancier

CONTACTEER NU

Onze producten

Systeemautomaat

  

Verkoopautomaat