• Alles over selfservice en betaalautomaten.
Home / Blog /

3 redenen waarom een verkoopautomaat een goede zaak is.

 

3 redenen waarom een verkoopautomaat een goede zaak is.

Is minder werken en toch meer omzet draaien, te mooi om waar te zijn? Niet wanneer je de voordelen van een verkoopautomaat kent. Iedereen weet wat een frisdrank- of snoepautomaat is. Maar wist je bijvoorbeeld ook dat zo'n verkoopautomaat interessant kan zijn om nieuwe klanten aan te trekken? Hieronder 3 redenen waarom investeren in een verkoopautomaat ook voor jou een goede zaak kan zijn.

1. Je bent 24/7 beschikbaar, 365 dagen lang

De wereld gaat snel. Iedereen heeft het 'druk druk druk' en is gehaast. Mensen hebben niet altijd de tijd om enkel tijdens de openingsuren naar je winkel te komen. Laat staan zin om te staan aanschuiven in een lange rij wachtenden. Door een verkoopautomaat te plaatsen, kunnen je klanten bij jou terecht op een moment dat het hen het best uitkomt, ook buiten de werkuren. Bovendien genereer jij extra omzet, zelfs als je niet aan het werk bent. Handig toch?

24/7 beschikbaar met een verkoopautomaat

Digital signage vergroot de impact van je acties.

Lees meer

Verkoopautomaten: ook handig voor korte ketens

Lees meer

Verkoopautomaten: een technologisch hoogstandje

Lees meer

2. Je bereikt een nieuwe groep klanten

Hardwerkende tweeverdieners met weinig tijd, de alleenstaande ouder op zoek naar eenpersoonsgerechten ... De huidige generatie klanten is het gewoon om producten en diensten aan te kopen via selfservice zoals een verkoopautomaat. Denk hierbij aan kant-en-klare gerechten die je doelgroep gemakkelijk en snel kan kopen zonder naar de winkel te moeten gaan.

Een verkoopautomaat is een handige en goedkope manier om:

  • in te spelen op deze nieuwe manier van winkelen
  • tegemoet te komen aan nieuwe klantverwachtingen

Bovendien versterk en vergroot je ook zichtbaarheid van jouw zaak of merk in de buurt. 

3. Je creëert extra omzet zonder te investeren in extra personeel

Een verkoopautomaat is een kostenefficiënte manier om je zaak of productaanbod te doen groeien. Bovendien bepaal je zelf hoe en welke producten je aanbiedt als aanvulling op je huidige productaanbod. Op die manier creëer je extra omzet, zonder te investeren in extra personeel of een nieuwe fysieke winkel. Een aantal minder voor de hand liggende voordelen van een verkoopautomaat lees je hier.

 

Banner verkoopautomaat

 

Of je nu bakker, café-uitbater, apotheker of eigenaar bent van een carwash, door een  verkoopautomaat te kopen, koop je gemak, snelheid en bereikbaarheid. Zo speel je in op nieuwe klantverwachtingen en zie je je omzet stijgen. Succesvol ondernemen? Dat kan met de hulp van een verkoopautomaat.

 

  • Thema:
  • Succesvol ondernemen
  • Categorieën:
  • Type:
  • Verkoopautomaat