• Alles over selfservice en betaalautomaten.

Waarom kiezen voor een broodautomaat?

De voordelen van een broodautomaat voor de eindconsument, kennen we allemaal: de automaat is niet gebonden aan een sluitingstijd en er is altijd vers, knapperig brood in huis. Voor al die consumenten die
‘s avonds na de werkuren nog snel op zoek moeten naar een brood, ben jij de held. Dat staat buiten kijf. Extra service betekent meer tevreden klanten. Mooi, denk je dan. Maar wat levert zo’n broodautomaat jou als handelaar nog meer op? Veel, zo blijkt.

  • Met een verkoopautomaat in de buurt van je bakkerij of winkel, creëer je een extra verkoopkanaal. Voor die extra omzet heb je geen personeel nodig en maar een beperkte financiële investering. Bovendien is de aankoopprijs van automaten de laatste jaren ook gedaald, waardoor het laten plaatsen van een automaat een goede investering is, die snel terugverdiend is.
  • Een broodautomaat is ook een ideale manier om je aanbod op een andere manier te presenteren. Pistolets, gebak, wafels, ja zelfs stokbroden, … kunnen deel uitmaken van jouw broodautomaat. Heb je al eens gedacht aan aanvullende producten, zoals chocopasta, charcuterie of andere producten die passen bij de boterham? Bekijk de vele mogelijkheden samen met je leverancier.
  • Als handelaar zeg je ook geen neen tegen extra visibiliteit van de zaak of wat reclame, toch? Ook dat kan dankzij de broodautomaat: via de zijkanten van de automaat of via het scherm van een elektronische betaalterminal. Beide kanalen zijn ideaal voor meer naamsbekendheid en reclameboodschappen.
  • Een broodautomaat helpt je ook bij een beter stockbeheer: je weet perfect hoeveel broden er nog in de automaat zitten, of er nog extra broden moeten worden gebakken en, indien gewenst, kun je er ook de resterende broden van de winkel in kwijt.
  • Vandaag de dag zijn verkoopautomaten ook voorzien van een knap staaltje technologie. Ze kunnen uitgerust worden met verschillende opties die jou het leven gemakkelijker maken: telemetrie, betaalterminals, bestelsysteem, touchscreen …

Let op, soms staat een broodautomaat in de weg. Of ontbreekt de vergunning. Laat je dus steeds goed begeleiden en adviseren door een leverancier. Hij helpt je graag verder. Ook als je vragen hebt over de verschillende betaalmogelijkheden of het proces voor optimaal betaalgemak. Zo ben je zeker dat je verkoopautomaat een rendabele investering wordt. 

Contactloos betalen: handig en veilig, ook in jouw winkel

Lees meer

Tracs Systems- Cashless omgeving in de bibliotheek

Lees meer

Voordelen broodautomaat

Een broodautomaat is een slimme manier om je omzet te verhogen én in te spelen op nieuwe klantverwachtingen:

24/7 beschikbaar

Iedere klant kan bij jou terecht, ook na sluitingstijd. Genereer extra omzet, ook als je niet aan het werk bent. 

Breder productaanbod

Vul je broodautomaat ook eens met andere aanvullende (bakkerij)producten voor klanten ‘on-the-go’. 

Uitbreiding winkel

Met een broodautomaat creëer je een extra verkooppunt zonder te investeren in extra personeel.  

Nieuwe klanten

Speel in op nieuwe klantverwachtingen. Plaats je broodautomaat in een naburig dorp en trek nieuwe klanten aan.  

Duidelijke rapporten

Volg je verkoop en beheer je stockvoorraad optimaal en live vanop je smartphone, tablet of pc.  

Extra omzet

Je investering is snel terugverdiend door het genereren van extra verkoop met minimale financiële inspanning. 

Betere klantbeleving

Zorg voor een betere klantbeleving voor “on-the-go”-klanten die snel nog iets nodig hebben.  

Extra communicatiekanaal

Zet je zaak in de kijker en communiceer over promoties of plaats andere reclameboodschappen op je broodautomaat. 

VALINA banner